Kabeh Kategori

Omah>News

Sawetara Warta Babagan Kita


Oct 24

NTtank miwiti kerja sama "cerdas" karo perusahaan telematika Walanda IMT

NTtank miwiti kerja sama "cerdas" karo perusahaan telematika Walanda IMT

IMT (Intermodal Telematics BV), mitra solusi telematika independen utama ing industri kontainer tank, nawakake teknologi sensor cerdas ...

Mangerteni liyane
Bisa 19

Upacara Pelantikan Lokakarya Lokakarya Standar NTTank Anyar wis sukses dianakake.

Upacara Pelantikan Lokakarya Lokakarya Standar NTTank Anyar wis sukses dianakake.

Tanggal 19 Mei 2018, NTTank nganakake upacara pelantikan lokakarya standar anyar. Kabeh eksekutif perusahaan lan luwih saka 160 pelanggan lan mitra saka kabeh ...

Mangerteni liyane
Sep 08

Perwakilan sing diatur dening Forum Logistik Enmore Tank ngunjungi NTtank

Perwakilan sing diatur dening Forum Logistik Enmore Tank ngunjungi NTtank

Tanggal 8 September 2017, luwih saka 30 perwakilan saka pamilik tanker, perusahaan operasi, perusahaan penyewaan lan perusahaan aksesoris tank sing melu ....

Mangerteni liyane
Bisa 09

NTtank sukses nekani acara Transport Logistic ing Munich

NTtank sukses nekani acara Transport Logistic ing Munich

Tanggal 9 nganti 12 Mei 2017, Pak Huang Jie, ketua NTtank, bebarengan karo wakil manajer umum, kepala Departemen Pemasaran lan manajemen senior ...

Mangerteni liyane
Feb 20

Upacara pambukaan "proyek ekspansi kontainer tank" digelar kanthi sukses

Upacara pambukaan "proyek ekspansi kontainer tank" digelar kanthi sukses

Nalika esuk tanggal 12 Februari, upacara wiwitan "proyek ekspansi kontainer tank" dianakake kanthi agung. Proyek ekspansi iki ...

Mangerteni liyane