emailinfo@nttank.com
×

Njaluk ing tutul

Tangki Khusus sing Disesuaikan
Omah> Products > Tangki Khusus sing Disesuaikan
  • 5-水印
  • 1-1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5-水印
  • 1-1
  • 2
  • 3
  • 4

Tangki asam klorida


Jinis Tangki:Tangki kerah bingkai lengkap ISO 20', Tipe Tangki portabel UN Tipe T14 kanthi lapisan karet; ora jampel, ora dadi panas uap. Rel sisih ndhuwur dipasang
Ukuran Bingkai:20 'x 8' x 8'6 ”
kapasitas:21,000 liter +/- 2%
MGW:36,000 kg
Tare (est.): 3,900 kg +/- 3%
Muatan maksimal:32,100 kg
Tekanan Kerja:4 Bar
Tekanan Tes:6 Bar
Suhu Desain:-40 ° C nganti + 65 ° C
Tunjangan KorosiN / A
Lining Material:Lapisan karet klorobutil 4mm
Bahan bingkai:GB / T 1591-Q355D utawa SPA-H
Frame kanggo Shell:GB / T 1591-Q355D
Corner pojok:ISO 1161 - 8 mati
Kode Desain Kapal:ASME VIII Div 1
Radiografi:Shell:ASME Lengkap
Pungkasan:ASME Lengkap
Badan Pamriksa:Ndhaptar Lloyd
Barang sing digawa:Asam klorida (32-33%)
numpukSaben wadhah disetujoni kanggo 10 tumpukan dhuwur
Persetujuan Desain:IMDG T14, ADR/RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Inquiry

email goToTop