Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe

Gambar Company


Didirikan ing wulan Mei 2007, NANTONG TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) minangka pabrikan kontainer tangki ISO profesional sing ana ing Nantong, Jiangsu, China, cedhak Shanghai.

NTtank minangka anak perusahaan saka Nantong Square Cold Chain Equipment Co., Ltd (saiki Group Technology Group, Code Stock: 603339), sing minangka salah sawijining pabrikan peralatan pembekuan paling gedhe ing saindenging jagad. NTTank nyedhiyakake tank standar ISO UN Portable, kanthi kapasitas mulai saka 6,300 liter nganti 38,000 liter, lan uga tank-tank khusus kaya Tangki SWAP, Tangki Reefer, Tangki Pemanas Listrik, Tangki lapisan sing beda, tank asam AHF, Tangki amonia kemurnian dhuwur, tank T20 / T22, tank gas T50 , 29.5KL / 30KL tank bentuk alun-alun, tank luar negeri lan IBC bertekanan / cilik liyane kanggo produk cair lan panyimpenan gas lan transportasi. Kanthi ilmu sing terintegrasi lan komitmen sing kuat kanggo kualitas lan fasilitas manufaktur paling maju, kayata las plasma / TIG mesin, Swedia Roller, Amerika SAF / MIG welding otomatis lan welding manual TIG, peralatan passivation pickling 3D otomatis, lan sistem tes real-time X-ray, lsp., NTtank ngupayakake dadi salah sawijine produsen tank top ing jagad. Iman saka NTtank yaiku nyedhiyakake tank lan layanan kanggo para pelanggan kanthi kualitas lan reliabilitas sing paling dhuwur, sing cocog karo praktik komersial sing apik lan pertimbangan ekonomi. Kita bakal kepenak lan ngluwihi pangarepan sampeyan.

Dipandu dening panjaluk pasar, fokus ing pelanggan, nganggep bakat minangka aset, menehi prioritas utama kanggo kualitas dhuwur;


Sajarah


2008

2008 Kontainer tangki uji coba sing pertama sukses digawe.

2009

Penerapan teknologi insulasi super PU foaming super tank nyedhiyakake kebutuhan pasar internasional. Kerangka kerja ultra-low light lulus tes pengaruh sepur lan sukses mlebu pasar Jepang.

2011

Tangki lepas pantai wis dilebokake ing pasar lan sukses mlebu ing eksploitasi minyak Offshore. Kualitas tangki lepas pantai wis cepet dingerteni dening para pelanggan, lan volume penjualane dadi nomer siji ing jagad iki.

2012

NTtank sukses entuk sertifikasi cap ASME U; Tangki SWAP ngliwati tes pengaruh sepur Jerman, sing nuduhake NTtank wis mlebu ing lapangan manufaktur kontainer tank volume akeh.

2014

Kanggo nyukupi macem-macem persyaratan transportasi pelanggan, tank SBC wis sukses dikembangake. Ing taun sing padha, NTtank entuk stempel ASME U2 lan sertifikasi cap R.

2016

Tangki bensin U2 sing nembe dikerjakake kanthi sukses lulus tes dampak sepur ing Qiqihar. Tangki fluor hidrogen hidrogen, tangki amonia kemurnian dhuwur lan tank khusus liyane tetep ana ing level judhul.

2017

NTtank pikantuk lisensi desain peralatan khusus C3, sing menehi katrampilan lan kualifikasi perusahaan kanggo ngrancang kontainer tangki gas cair lan kapal tekanan kanthi mandiri. .

2018

Lokakarya kontainer tangki standar anyar sing digunakake, NTtank duwe kapasitas tahunan 8,000 tank standar uga 2,000 tank khusus.

Quality Control

Kita Nandheske Kualitas kanggo Sing Paling Penting

Assurance Quality

Saben detail sing cilik kudu diwaspadai, lan saben tumindak cilik minangka bagean integral saka tenaga kerja perusahaan.

Assurance Quality

Saben detail sing cilik kudu diwaspadai, lan saben tumindak cilik minangka bagean integral saka tenaga kerja perusahaan.

Assurance Quality

Saben detail sing cilik kudu diwaspadai, lan saben tumindak cilik minangka bagean integral saka tenaga kerja perusahaan.

Distribusi Pelanggan


Produk sing diekspor
50+

Negara lan wilayah


Negara sing panas

Pelanggan Utama

Sing ana sertifikat sing gegandhengan